Wil je meebouwen aan een inclusieve toekomst van de literatuur?

Iedereen heeft het recht om verhalen te vertellen. Maar niet iedereen start met dezelfde kansen. Daarom zoeken we mensen met een kritische geest, die dit proces van inclusie mee vorm willen geven voor de Boeken- en Letterensector.

Waarom hebben wij jou nodig?

Wij geloven dat we zoveel mogelijk mensen nodig hebben, om de boeken- en letterensector toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we jou nodig. Om enerzijds kritisch te reflecteren over de huidige situatie, en anderzijds samen naar oplossingen te zoeken over hoe we de sector inclusiever kunnen maken.

Wij zoeken jou als

  • je met literatuur bezig bent (slam poet, theaterschrijver, scenarist, …)
  • je een sterke mening hebt over inclusie
  • je actief bent in Vlaanderen
  • je 18+ bent

Wat kan je verwachten?

Je zal deelnemen aan een traject waarbij we samen met marketing- en communicatiebureau Reputations de uitdagingen binnen de sector op tafel leggen. Dit traject zal zowel organisaties als individuen betrekken.

Aan de hand van verschillende sessies, luisteren we naar de noden. Samen denken we na over mogelijke oplossingen en hoe we die in concrete acties kunnen omzetten.

Je wordt uiteraard vergoed voor de tijd die je investeert in Elk Verhaal Telt. We kijken uit naar jouw visie op inclusie en hoe we dit samen als groep uitdragen naar de buitenwereld toe.

Hoe kan je je aanmelden?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze focusgroepen? Top! Je kan je direct aanmelden via deze link. We kijken er naar uit om samen met jou te bouwen aan een inclusieve toekomst van de literatuur. 

Arrow-up